MENU

06 34 37 88 93

MENU

 

Lieve Jeannette,


Een aantal jaren geleden ben ik via jou in contact gekomen bij Tekenavontuur. We kenden elkaar persoonlijk en je gaf aan dat je me op een “andere manier” kon helpen met verwerking. Op therapeutische wijze tekenen, dit was vreemd voor mij en een uitdaging voor jou. Je had dit nog niet bij volwassenen gedaan. Samen zijn wij dit “Tekenavontuur” aangegaan.
Mijn eerste gedachte was, ik kan helemaal niet tekenen dus dit gaat niks worden. Maar je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, want het gaat als vanzelf. Ik heb op mijn manier mijn gevoelens op papier kunnen zetten en heb ik bergen kunnen verzetten op diverse vlakken. Ik heb deels kunnen verwerken, ik ben gegroeid, inzichten gekregen en heb weer innerlijke contact met mezelf gekregen. En dit in samenwerking met jou. Dit was een mooie ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem.
Steeds als ik kwam waren de opdrachten “Spot-on”! Je voelde precies aan wat ik op dat moment nodig had. Je had de spullen al klaar staan, maar op het laatste moment wisselde je de spullen om, om totaal iets anders te gaan doen. Net zoals het moment voordat we iets met zand, schelpen en water gingen doen. Dit was zo intens, zo nodig en zo krachtig, dat dit me intens is bijgebleven. Dit heeft me echt geholpen. 
Dank je wel hiervoor. Met jouw gevoel, liefde en toewijding heb je mijn hart veroverd.
Jeannette, ik wens je heel veel succes en plezier toe met “jouw Tekenavontuur”. Vertrouw op jezelf.

Veel liefs Melanie

×