MENU

06 34 37 88 93

MENU

Het woord Mandala is een sanskriet woord en betekent "cirkel" Een symbool van oneindigheid met een binnen- en een buitenwereld. In de mandala komen symbolen, kleuren en getallen voor wat voor jou persoonlijk is en een beeld geeft over waar je nu staat.

Mandala's tekenen is rustgevend en ontspannend maar kan ook helend werken. Je ervaart de binnen- en buitenwereld en wat dat met jou doet. Je kunt op veel verschillende manieren mandala’s maken. Bij Tekenavontuur leer je deze maar ook kun je intuitief mandalatekenen. Dan teken je onbewust het proces waar je momenteel staat in je Leven en wat je remt om te groeien. Door het uittekenen hiervan hef je blokkades op en groei je als mens. 

Tijdens de lessen ga je op Tekenavontuur en ontdek je van alles over jezelf. Je leert daarnaast met diverse materialen werken zoals bijvoorbeeld kleurpotloden, ecoline, verf of pastelkrijt. Ook heb ik al een klein begin gemaakt met verfpigmenten.  Daarmee maak je verf zoals vroeger de grottekeningen bijvoorbeeld gemaakt werden. Een hele mooie techniek die je zeker eens moet ervaren.

Informeer naar de mogelijkheden

Bekijk info & agenda

×