MENU
MENU

 

Als je net een nieuwe baan hebt loop je natuurlijk op wolken. Misschien omdat deze baan helemaal bij jou past, of omdat je gelukkig nu een inkomen hebt of misschien wel omdat je als kind al droomde om bij dat bedrijf te mogen werken. In het begin is dat dan net als bij een relatie met een partner, die roze bril maakt dat jij je goed voelt en vol trots verteld over hoe leuk het is. Maar na een tijdje zakt die euforie weg en blijft de realiteit over. Dan kan het zijn dat het toch niet aan je verwachtingen voldoet en vaak komen dan de ergernissen, die soms erg uit de hand kunnen lopen. 
Heel makkelijk is het om te zeggen dat het aan die ander ligt; Hij luistert niet, zij is een roddelkampioen of de druk van marges of deadlines halen wordt steeds hoger. Je stapt s ’morgens niet meer zo vrolijk uit bed om naar het werk te gaan als toen je net begon. Maar ligt het echt alleen aan die ander? 
Soms is het door emoties moeilijk om te zien wat jouw eigen aandeel is. Je ziet alleen wat jij anders zou willen en vaak wordt daarbij naar de ander gewezen. Je baas of collega luistert niet, de baan blijkt toch niet helemaal perfect te zijn etc. Maar het kan ook zijn dat je baas vindt dat jij niet meer voldoet en dat hij steeds vervelender naar jou reageert. Om hier verandering in aan te brengen is het nodig om ook naar jezelf te kijken. Elke verandering begint bij jezelf. Ik ga je helpen om onbewuste zaken die je in de weg staan weer in het Licht te zetten zodat eraan gewerkt kan worden.   

kijk veranderen

Aan de hand van een onderwerp ga je aan de slag. Je krijgt vragen, visualisaties en opdrachten die kunnen bestaan uit schrijven en verschillende vormen van creativiteit. Toegankelijke opdrachten die je inzicht zullen geven in waar jij nu staat en hoe je tegen dingen aankijkt. Inzichten die je gaan helpen om antwoorden te vinden die je nodig hebt om weer vrolijk naar je werk te gaan.

In een reeks van 6 online ontmoetingen,  gaan we aandacht besteden aan de volgende punten:

- waar sta je nu en wat maakt dat je nu wilt veranderen? 
- wat je aantrok in die baan, waar was je naar op zoek?
- Kun jij je afsluiten voor alle prikkels uit je omgeving, wat heeft dat voor invloed op je.
- Ergernissen en emoties onder ogen zien en omzetten naar positiviteit 
- Welke blokkades houden je tegen om verandering in gang te zetten
- hoe je de dingen weer aan gaat pakken en wat je in de toekomst wil.

 Wanneer: 

 De lessen worden online 1x in de 14 dagen gegeven op dinsdag van 19.30 uur tot 21.00 uur 

 Waar:  Thuis op je eigen veilige plekje
 Kosten:  € 150,00

 

Hoe werkt t: 
De lessen zullen online gehouden worden. Je ontvangt een link waarmee we elkaar op de lestijden kunnen ontmoeten. Ook krijg je bij aanmelding een lijst van materialen die je nodig hebt.  Mocht je niet aan de juiste materialen komen dan zijn deze tegen vergoeding bij mij op te halen.

Mocht je liever een andere dag of tijd willen dan kunnen we in overleg kijken welke mogelijkheden er zijn.

Voor meer info en aanmelden kun je contact opnemen:

  

 

 

 

 

×