MENU

06 34 37 88 93

MENU

Alles wat leeft, leeft in Licht
Alles wat bestaat, straalt Licht uit
Alle dingen ontvangen hun leven van het Licht
En dat is in zijn essentie
Zelf Leven

Mijn naam is Jeannette Dingemans-van Galen, getrouwd met Jan en trotse moeder van Jens, Jelle en Silke.Foto mam schouders

Jarenlang voldeed ik aan de verwachtingen van anderen. Ik voelde me altijd erg verplicht om voor iedereen te zorgen en zag op tegen hoger gezag. Ik voelde me verantwoordelijk voor het welzijn van mijn gezin en de mensen om heen. Hierdoor raakte ik volledig uit balans en wist ik niet meer wat ik zelf leuk vond of wat ik wilde. In de drukte van het dagelijkse leven vergat ik voor mezelf te zorgen. Hierdoor werd ik ernstig ziek. 

Ik ben toen begonnen met een zoektocht naar mijn eigen Zijn en kwam terecht op Klooster Lumina, een spiritueel centrum,  waar ik enkele jaren de meest prachtige en helende mandala’s heb gemaakt. Hierdoor groeide ik en werd ik steeds nieuwsgieriger naar mijn eigen IK. Ik ben toen op het Klooster de opleiding voor Chakra- en kleurenleer gaan volgen. Hierdoor heb ik mogen ervaren wat een kleur met je doet en wat het teweeg brengt. Geweldig was t en het smaakte naar meer! Daarna heb ik me nog enkele jaren verdiept in de Kabbelahleer, een prachtig persoonlijk proces onder leiding van Wilma Kersten. Ik voelde me steeds rijker worden. Langzaam leerde ik oude gewoontes los te laten en te begrijpen hoe ik mijn pad moest bewandelen en anderen hun eigen pad moesten lopen.  Dit leidde mij uiteindelijk naar de Opleiding voor Genezend Tekenen in Zutphen waar ik de 4-jarige opleiding heb gevolgd voor Holistisch Tekentherapeut en Tekendocent voor kinderen.  Na deze opleiding heb ik bij TekenenisMeer me verder verdiept in de ontwikkelingsfases van kinderen in de Tekentaal. 

Ik sta weer volop in mijn eigen Kracht en geniet van alles wat het Leven biedt. Dankbaar ben ik aan heel veel lieve mensen die mij op dit pad hebben begeleid en gesteund. Met mijn opleidingen en ervaringen wil ik nu  graag zelf mensen helpen hun pad weer terug te vinden met behulp van creativiteit en positiviteit. Tijdens een Tekenavontuur stem ik me volledig op jou af en samen gaan we aan de slag om ook jou dichter bij jezelf te brengen.

×