MENU
MENU

Deze cursus is speciaal voor kinderen waarvan de ouders in een (v)echtscheiding zitten. Het kind krijgt dan vaak te maken met ruzies, keuzes maken, en zich schuldig voelen. Je weet vaak niet hoe je kind alles ervaart en welke gedachten er allemaal in dat koppie rondgaan. De situatie kan een kind niet veranderen, wel de manier waarop hij of zij hier mee omgaat. In een reeks van 6 lessen gaan we met het kind aan de slag om gevoelens te leren (h)erkennen, hoe je staande blijft in deze onrustige tijd, wat het nodig heeft om zich goed te voelen en te leren omgaan met de situatie.

Aan de hand van het verhaal van Kamil de groene Kameleon gaan we tekenopdrachten doen die inzicht geven in hoe jouw kind met de situatie omgaat en wat het nodig heeft om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Wat heeft het kind nodig om bij zichzelf te blijven.

We doen dit in een klein groepje van maximaal 4 kinderen zodat er voldoende aandacht en veiligheid is. Het kind mag zelf bepalen of hij of zij de tekeningen mee naar huis neemt en dit met de ouder(s) bespreekt.

download  

De facebookpagina van TEKENAVONTUUR en mijn privepagina zijn helaas niet meer toegangelijk voor mij. Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt ( met de 3 yin yang tekens foto)

zwalk opdracht

Er staat een nieuwe cursus online

×