MENU

06 34 37 88 93

MENU

Vooraankondiging:

Op 19 mei zal ik een lezing verzorgen in de Bibliotheek van Waalwijk.  De avond begint om half 8 en duurt tot ongeveer 9 uur. Aanmelden kann binnenkort via de bibliotheek. Houdt mijn webstie in de gaten!

Welkom in de wereld van de Tekentaal. Tekenen is communiceren met jezelf en de ander. Een tekening kan ons iets vertellen zonder er woorden voor nodig te hebben. Ieder mens van jong tot oud kan zich uiten op papier door beweging en kleur. Wij drukken ons gevoel ermee uit. Dat geldt voor iedereen, ook een 2-jarige die krast en krabbelt. Als een kind tekent verteld het in werkelijkheid iets over zichzelf. Hij is dat huis, die boom of dat paard. In een tekening wordt een belevingswereld zichtbaar gemaakt. Het is een veilig hulpmiddel om je te uiten en iets over jezelf te vertellen.

Afbeeldingsresultaat voor kindertekening

 

Nieuwsgierig naar de verhalen van jouw kind?  Kom dan met een tekening naar deze avond en ontdek wat jouw kind te vertellen heeft.

Komt deze avond je niet goed uit en ben je wel nieuwsgierig naar de verhalen van jouw kind? Neem contact op voor een andere datum.

Contactformulier

Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

IMG 3883

Hooggevoelige kinderen zijn veel gevoeliger dan andere mensen.  Zij ervaren makkelijker subtiele veranderingen in energie, temperatuur, fel licht of geluid en geur. Ze kunnen meestal niet tegen drukte, harde muziek of grote menigten. Zij voelen de energie van andere mensen en hebben daar zelf enorm last van. Het is moeilijk om onderscheid te maken wat van hen is en wat van een ander. Als een ander verdrietig is zijn zij dat ook. Hierdoor worden ze snel moe en ervaren ook stress. Ze trekken zich dan vaak terug. 

In een reeks van 6 lessen leert je kind zichzelf te herkennen; wat  is van hem of haar en wat van een ander. Ze leren wat een energieveld is en wat dat met je doet. Klopt het wat ze nu voelen en is dat van wel echt van hun? Ook leren ze hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe ze geen last meer hoeven te hebben van een ander.  Als iets beeldend is is het vaak veel makkelijker te begrijpen. Gewoon 6 fijne tekenlessen die ze heel veel inzichten en plezier zullen brengen. 

 

Locatie:    Anne Frankstraat 14 in Waalwijk, in een huiselijke en rustige omgeving
Voor wie: Kinderen vanaf 8 jaar
Wanneer: 1x in de 14 dagen op woensdagmiddag, van 13.30 uur tot 14.45 uur
Kosten:    Euro 75,00 voor 6 lessen inclusief alle materialen en wat drinken en lekkers

 

×