MENU

06 34 37 88 93

MENU

HUNDERTWASSER BOMEN

Even niet meer het stralende gezin dat je altijd was?
In deze tijd waarin je veel op elkaars lippen hebt gezeten en ook met een nog onzekere toekomst is het heel begrijpelijk dat je als gezin even niet meer straalt. Iedereen heeft op een andere manier last van deze rare tijden. De een geniet juist van de rust en vrijheid terwijl de ander juist de regels mist. En zo kan het zijn dat je elkaar niet meer goed begrijpt. Elkaar even kwijtraakt in begrip en liefde. Het is makkelijk om te zeggen dat het door deze rare tijd komt. Daarmee schuif je het eigenlijk weg terwijl het nu ook de tijd kan zijn om eens goed te kijken naar ieder persoon in het gezin. Hoe reageert de een, wat heeft de ander nodig en vooral waar sta je zelf en wat heb jij nodig.
Bij Tekenavontuur kun je ook terecht als je relatie, met alleen een partner of met het gezin, even niet zo lekker loopt. We gaan dan in beeld brengen wat ieder als individu nodig heeft om weer te gaan stralen! En er zullen ook groepsopdrachten zijn die inzichten geven in ieders persoonlijke rol in het gezin. Zo krijg je meer begrip voor elkaar en zal de liefde voor elkaar weer gaan stralen! Niet allemaal creatief? helemaal niet nodig. Bij tekenavontuur gaat het er echt niet om of je mooi kunt tekenen, het gaat erom wat je tekent. Zelfs in alleen krassen valt al heel veel te bezien. Informeer naar de mogelijkheden

 

flower of life png 9

De Flower of Life:

In deze hectische tijd is het ook fijn om even naar binnen te keren. Dit kun je doen doen oander andere lekker te kleuren. 
Hierbij een kleurplaat van de Bloem des Levvens of wel de Floer of Life

Het is een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor verbondenheid van alle leven inhet universum.
De bloem als basis voor leven; In de natuur is de bloem niet alleen een prachtige uiting van schoonheid. Ook vormen de bloemen de bron van zaden en bevruchting om nieuw leven voort te brengen. Dat de bloem wordt gezien als het symbool voor nieuw leven en van groei is daarom niet verwonderlijk. Als tegenhanger voot het coronavirus wil ik gaan voor nieuw leven en groei. 

Veel kleurplezier en zorg goed voor elkaar.
Jeannette

In een reeks van 6 lessen maak je kennis met verschillende mandalatechnieken. Je ervaart wat het mandalatekenen met je doet en kunt eens proeven wat bij je past. Je kunt je voor de hele reeks opgeven of per les. De volgende thema's komen aan bod:

  • geometrische mandala 
  • zentanglegeometrische mallen 2
  • kristal-mandala
  • mandala met natuurmaterialen
  • mandala met persoonlijke symbolen
  • intuitieve mandala

Wanneer:  Er zijn mogelijkheden op diverse data. 
Locatie:    Anne Frankstraat 14 in Waalwijk
Kosten:    € 17,50 per keer inclusief alle materialen, koffie of thee en wat lekkers

×