MENU

06 34 37 88 93

MENU

Misschien heb je al eens eerdere gehoord van chakra's . Het staat voor de levenskrachtgevende levenswielen ofwel de energiecentra die zich in ons lichaam bevinden. Je hebt er 7 en elk chakra heeft zijn eigen gebied in je lichaam. Om je leven in balans te houden en niet ziek te raken moet je ervoor zorgen dat je chakra's goed doorstromen waardoor de energie door het lichaam kan stromen. Door ze in alle rust aandacht te geven ruim je eventuele blokkades op. 

Met deze cursus gaan we steeds 1 chakra behandelen. Door middel van mediatie en en informatie over het chakra zullen we steeds het chakra voldoende aandacht geven zodat je leert voelen wat het chakra met jou persoonlijk doet. Eventuele blokkades zullen vrij komen en je zult hier inzichten  over krijgen zodat ze opgeruimd kunnen worden. Daarna gaan we deze volgens de oosterse wijze uittekenen in een mandala. Stap voor stap help ik je daarmee. Bij elk chakra hoort een kleur en daar ga je je mandala mee inkleuren. Het resultaat is echt heel mooi en helpt je om weer lekker in je vel te komen

 

 chakras tekenen

 

Wanneer:  De lessen worden 1x in de 14 dagen gegeven op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. 
                 In totaal zijn er 7 lessen. Andere data en tijden in overleg
Waar:        Anne Frankstraat 14 in Waalwijk
Kosten:     € 25,00 per les inclusief alle materialen, koffie of thee en iets lekkers

Inschrijven kan via deze knop

 

06 34 37 88 93

 

flower of life png 9

De Flower of Life:

In deze hectische tijd is het ook fijn om even naar binnen te keren. Dit kun je doen doen oander andere lekker te kleuren. 
Hierbij een kleurplaat van de Bloem des Levvens of wel de Floer of Life

Het is een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor verbondenheid van alle leven inhet universum.
De bloem als basis voor leven; In de natuur is de bloem niet alleen een prachtige uiting van schoonheid. Ook vormen de bloemen de bron van zaden en bevruchting om nieuw leven voort te brengen. Dat de bloem wordt gezien als het symbool voor nieuw leven en van groei is daarom niet verwonderlijk. Als tegenhanger voot het coronavirus wil ik gaan voor nieuw leven en groei. 

Veel kleurplezier en zorg goed voor elkaar.
Jeannette

Het woord mandala komt uit een oud Indische taal het Sanskriet en betekent wiel of magische cirkel. De cirkel is een oersymbool en heeft geen begin of einde. De buitenrand van de cirkel symboliseert de oneindigheid. De binnenruimte van de cirkel biedt een veilige beschermende ruimte waarin je rust en vrede kan vinden met je zelf waardoor allerlei innerlijke processen op gang kunnen komen. De stip in het midden is de samengebalde oerkracht. Oorspronkelijk werden mandala’stoegepast in het Hindoexefsme en Boeddhisme en dienden ze als hulpmiddel voor meditatie. In allerlei culturen komen we mandala’s tegen, vaak hebben deze mandala’s te maken met het symbolisch weergeven van religieuze zaken.

In een reeks van 6 lessen maak je kennis met verschillende mandalatechnieken. Je ervaart wat het mandalatekenen met je doet en kunt eens proeven wat bij je past. Je kunt je voor de hele reeks opgeven of per les. De volgende thema's komen aan bod:

  • geometrische mandala 
  • zentangle
  • kristal-mandala
  • mandala dotting
  • mandala met persoonlijke symbolen
  • intuitieve mandala

Wanneer:  Er zijn mogelijkheden op diverse data. Informeer naar de mogelijkheden!
Locatie:    Anne Frankstraat 14 in Waalwijk
Kosten:    € 17,50 per keer inclusief alle materialen, koffie of thee en wat lekkers

×