MENU
MENU

logo met tekst versie 2

TEKENAVONTUUR gaat een nieuwe richting in!

Jaren heb ik met heel veel liefde en plezier kinderen begeleidt met therapeutisch tekenen. Ik deed dit zowel in mijn eigen praktijk als op een zorgboerderij. Het was geweldig om te zien wat tekenen met kinderen doet. Ze maakten o.a. stappen in het verwerken van hun problemen, in hun ontwikkeling en in hun zelfvertrouwen. Tijdens de bijscholingen die ik heb gevolgd over de ontwikkelingsfases van kinderen heb ik niet alleen veel geleerd over kinderen en de fases waar ze in zitten maar ik kwam er ook achter dat ik toch niet helemaal op het juiste spoor zat voor mezelf. Het is zeer praktisch wat je leert en dat heeft me enorm verrijkt maar ik mistte toch iets.

In de jaren voor mijn opleiding aan de Academie voor Genezend tekenen heb ik veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze zoektocht naar mijn eigen Zijn kwam ik terecht op Klooster Lumina, een spiritueel centrum, waar ik enkele jaren de meest prachtige en helende mandala’s heb gemaakt. Hierdoor groeide ik en werd ik steeds nieuwsgieriger naar mijn eigen IK. Ik ben toen op het Klooster de opleiding voor Chakra- en kleurenleer gaan volgen. Hierdoor heb ik mogen ervaren wat een kleur met je doet en wat het teweeg brengt. Geweldig was t en het smaakte naar meer! Daarna heb ik me nog enkele jaren verdiept in de Kabbala-leer, een prachtig persoonlijk proces onder leiding van Wilma Kersten. Ik voelde me steeds rijker worden. Langzaam leerde ik oude gewoontes los te laten en te begrijpen hoe ik mijn pad moest bewandelen en anderen hun eigen pad moesten lopen

Nu is het tijd om deze 2 werelden samen te brengen en ga ik verder als Creatieve therapeut – tekentaaldeskundige en spiritueel begeleider.

Een tipje van de sluier:

Ik help je, met behulp van creativiteit, inzicht te krijgen in je negatieve relatie zodat je oude patronen los kunt laten en weer een stralende, sterke vrouw kunt zijn

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe website die binnenkort gelanceerd zal worden. Daar zul je alle informatie vinden over het hoe en wat. Even geduld nog…..

Mocht je nu al denken dat dit echt iets voor jou is en dat je nu al meer informatie wil of samen met mij aan de slag dan mag je natuurlijk nu al contact met me opnemen via onderstaande knop:

 

×