MENU
MENU

*  Jeannette is een warme en liefdevolle vrouw. Ze is erg betrokken en denkt graag mee in het belang van het kind en de ouders. Jeannette 'leest' de tekeningen die onze dochter maakte perfect. Ik herkende heel veel terug in onze dochter waar Jeannette over sprak vanuit haar tekeningen. Spelenderwijs heeft onze dochter heel wat opgepikt van de tekenlessen bij Jeannette en past dit nu ook toe in haar dagelijkse leven. Dank je wel lieve Jeannette voor al je goede zorgen! Het heeft ons erg geholpen en we genieten nu nog meer van elkaar op een meer ontspannen manier.

*    Onze beide kinderen liepen vast in het onderwijs. Jeannette heeft hen super fijn geholpen om weer in hun kracht te komen. Door te 'spelen' met tekenen en bewegen weten ze nu beter bij hun gevoel te komen. Door goed te kijken, luisteren, aanvoelen en aansluiten bij wat er echt nodig is komt ze snel tot de kern van wat er nodig is om uit de blokkade te komen. Wat ook erg fijn is dat ze samenwerkt met andere hulpverleners en op deze manier écht uitgaat van wat het kind nodig heeft. We raden deze manier van werken van harte aan!

*    Lieve Jeannette,
Een aantal jaren geleden ben ik via jou in contact gekomen bij Tekenavontuur. We kenden elkaar persoonlijk en je gaf aan dat je me op een “andere manier” kon helpen met verwerking. Op therapeutische wijze tekenen, dit was vreemd voor mij en een uitdaging voor jou. Je had dit nog niet bij volwassenen gedaan. Samen zijn wij dit “Tekenavontuur” aangegaan.
Mijn eerste gedachte was, ik kan helemaal niet tekenen dus dit gaat niks worden. Maar je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, want het gaat als vanzelf. Ik heb op mijn manier mijn gevoelens op papier kunnen zetten en heb ik bergen kunnen verzetten op diverse vlakken. Ik heb deels kunnen verwerken, ik ben gegroeid, inzichten gekregen en heb weer innerlijke contact met mezelf gekregen. En dit in samenwerking met jou. Dit was een mooie ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem.
Steeds als ik kwam waren de opdrachten “Spot-on”! Je voelde precies aan wat ik op dat moment nodig had. Je had de spullen al klaar staan, maar op het laatste moment wisselde je de spullen om, om totaal iets anders te gaan doen. Net zoals het moment voordat we iets met zand, schelpen en water gingen doen. Dit was zo intens, zo nodig en zo krachtig, dat dit me intens is bijgebleven. Dit heeft me echt geholpen. 
Dank je wel hiervoor. Met jouw gevoel, liefde en toewijding heb je mijn hart veroverd.
Jeannette, ik wens je heel veel succes en plezier toe met “jouw Tekenavontuur”. Vertrouw op jezelf.

 

×