MENU

06 34 37 88 93

MENU

Tekenavontuur:

Staat voor …. Het avontuur om op een creatieve wijze op zoek te gaan naar jezelf. Wat kom je tegen onderweg? Welke obstakels staan er op jouw pad of ben je ver van jouw pad afgeraakt? Vaak hebben vooral vrouwen hier het meest last van. Zij wringen zich in de rol als partner, moeder en carrière tijger. Ze zijn de leukste vriendin die altijd voor je klaar staat en de zorgzaamste dochter die goed naar haar ouder(s) omkijkt.  Maar hoelang kun je alle ballen hooghouden? Dan lukt alleen als je de balans in jezelf weet te vinden en te houden  Samen gaan we zoek naar jouw oorspronkelijke Bron. Wie ben je? Wat wil je? Makkelijke vragen waar soms moeilijk antwoord op te geven is. Door creatief te werken ga je uit het denken te weten wat de antwoorden zijn maar ga je terug naar je hart waar alle antwoorden te vinden zijn. Niet denken, maar doen! En zo creëer je de mooiste werken die vanuit jouw onderbewuste weer naar boven gekomen zijn zodat je stappen kunt ondernemen om het leven weer naar jouw wensenn en doelen op te pakken en Avontuurlijk te vervolgen.

Ben je ziek of is er iets ingrijpends gebeurd, is er veel hectiek in je leven, heb je geen tijd, of geen rust, of is het  juist te rustig en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen, dan kan tekentherapie uitkomst bieden. 

Soms schieten woorden te kort en voel je van alles maar lukt het je niet om het te benoemen. Via jouw tekening  gaan we kijken wat er onbewust speelt en waarbij jouw tekening richting geeft aan de antwoorden op jouw vragen met betrekking tot verdriet, boosheid, angst, relatieconflicten, moeilijk uiten, contact maken, problemen rondom zelfbeeld, onzekerheid, onrust of stress, onduidelijke lichamelijke klachten en, beperkingen door ziekte.  

Wat kan het je bieden:

  • Inspiratie om je leven verder vorm te geven.
  • Inzichten in waar je nu staat en hoe je verder kunt komen
  • Het helpt je je gevoelens en emoties te herkennen 
  • Het maakt problemen maar ook je wensen zichtbaar zodat je er beter woorden aan kunt geven.
  • Het geeft je rust en ruimte.
  • Het brengt je meer balans in je leven.
×