MENU
MENU

 

trotse vis melanie 

Wil jij je ook weer als een vis in het water voelen…

Door op een creatieve manier aan de slag te gaan komen de dingen die onbewust bij je spelen naar boven. Je krijgt opdrachten aangeboden die je gaan helpen om die oude patronen los te laten. Dat klink zo moeilijk…loslaten. Maar t is echt niet zo moeilijk. Ik help je stap voor stap door dit proces heen, op een holistische werkwijze. Alles hangt met elkaar samen en zo wordt er naar jou als geheel persoon gekeken.

Je krijgt speciaal op jou afgestemde opdrachten en daar hoef je echt geen creatief talent voor te zijn. Het gaat erom dat het JOUW VERHAAL is wat er op papier verschijnt. In jouw verhaal kan ik “lezen” wat er aan de hand kan zijn en samen gaan we dit bekijken. Wat speelt er nu en wil aan het Licht komen zodat verandering ingezet kan worden? Daar gaan we naar op zoek. De ene keer zullen we met verf aan de slag gaan, de andere keer misschien wel met juist hele zachte materialen. Dat wat jij op dat moment nodig hebt. Vooraf kan het zijn dat we een meditatie doen, of een verhaal lezen etc. zodat we je gevoel aan kunnen spreken en vandaaruit werken. Uit het hoofd, terug naar het hart waar alle antwoorden verstopt liggen. En mocht het nodig zijn dan kan het ook zijn dat we een wandeling gaan maken.

Ik werk vanuit de 3 bewustzijnniveaus (guna’s) ; tamas (het verleden, je levenslot, het gegevene) -raja (toekomst, verlangen, externalisering)-sattva (het hier en nu, het ontwaken, het proces van bewustzijn ontvouwen). Dit klinkt heel ingewikkeld maar kort samengevat is het zo:

jij bestaat uit 3 delen, hier zijn vele verschillende bewoordingen voor maar kort uitgelegd gaat het om:

  • ziel
  • geest
  • lichaam

Jouw ziel weet ontzettend goed wie hijzelf is.
Je geest zou als doel moeten hebben om erachter te komen wie hij echt is (de ziel).
Jouw lichaam volgt de instructies op van jouw geest.

Klinkt misschien allemaal ingewikkeld maar dat is het zeker niet. Het zal misschien ook niet duidelijk elke keer zichtbaar worden als we aan het werk zijn maar weet dat op de achtergrond dit jou helpt om je bewust te maken van je pijnpunten en wat nodig is om te veranderen.

Ook zul je soms opdrachten meekrijgen om thuis aan te werken. Zo blijf je in beweging.

×